Een vijfde 'John Wick' met Keanu Reeves: komt deze er nog wel?

Een vijfde 'John Wick' met Keanu Reeves: komt deze er nog wel?

De hoofdrolspeler laat zich erover uit.

Keanu Reeves heeft al in heel wat actiefilms gespeeld. Denk bijvoorbeeld maar aan de Matrix-franchise en de John Wick-films. Vooral dankzij laatstgenoemde is Reeves nu weer behoorlijk 'in', maar houdt het op na het vierde deel?

We hoeven niet meer al te lang te wachten op het vierde deel, dat in maart te zien zal zijn. Ondanks het feit dat Reeves recentelijk zei dat hij dit deel de beste van de franchise vindt, zou het kunnen dat het hierbij blijft.

Reactie
Tijdens een recent interview werd de geliefde acteur gevraagd of er ook nog een vijfde film komt. Zijn reactie was als volgt: "Tja, dat hangt allemaal af van wat iedereen van het vierde deel vindt".

"We hebben alleen maar deze films kunnen maken omdat we veel fans hebben. We moeten nu dus afwachten om te zien hoe het nieuwste deel wordt ontvangen. Hopelijk is dit ook een succes. Als dat het geval is, kunnen we doorgaan!"

Synopsis
Het vierde deel gaat verder daar waar het vorige hoofdstuk, Parabellum, ophield. Wick is verraden door Winston (Ian McShane) en besluit samen te werken met de Bowery King (Laurence Fishburne) om wraak te nemen tegen de gehele High Table. Bekijk de trailer nog eens hieronder.



NieuwsFilm

meest populair