3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 1 februari 2023 20:30 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Captain America: The Winter Soldier (2014)
Regie: Joe en Anthony Russo | Cast: Chris Evans, Sebastian Stan, Anthony Mackie, e.a. | Te zien op: Disney+
Wanneer Steve Rogers ontdekt dat veiligheidsorganisatie S.H.I.E.L.D. wordt geïnfiltreerd door een groep onzuivere figuren, komt de supersoldaat samen met Black Widow en de gevleugelde nieuwkomer Falcon in actie om hen te ontmaskeren. De helden worden echter gedwarsboomd door een professionele huurmoordenaar, die er alles aan doet om hen te stoppen.Cyrano (2021)
Regie: Joe Wright | Cast: Peter Dinklage, Haley Bennett, Kelvin Harrison Jr., e.a. | Te zien op: Prime Video
De eenvoudige Christian is smoorverliefd op zijn Roxanne, maar haar veeleisendheid bemoeilijkt hun relatie. Hij schakelt de hulp in van Cyrano, een begaafd zwaardvechter en dichter. Cyrano is stiekem al heel zijn leven verliefd op Roxanne, maar heeft nooit een kans durven wagen vanwege zijn kleine postuur. Hij gaat aan de slag om Christians liefdesbrieven aan Roxanne te schrijven. Maar natuurlijk komt de waarheid ooit uit.Five Feet Apart (2019)
Regie: Justin Baldoni | Cast: Haley Lu Richardson, Cole Sprouse, Kimberly Hébert Gregory, e.a. | Te zien op: Netflix
Stella en Will lijden allebei aan taaislijmziekte. De twee leren elkaar kennen in het ziekenhuis en worden verliefd. Vanwege infectiegevaar mogen ze elkaar alleen niet aanraken. Stella en Will weigeren echter toe te geven aan de hinderissen die hen proberen te scheiden. Ondertussen wacht Stella op een orgaandonatie en doet Will mee aan een experimenteel behandeltraject.NieuwsFilm

meest populair