Hier is-ie dan: de eerste officiële poster van 'Fast X'

Lang hoeven we niet meer te wachten.

Wouter Drummen 1 februari 2023 20:30 in Algemeen
In mei komt dan eindelijk Fast X uit. Niet zo heel gek dus, dat we de laatste paar weken vaak foto's en andere plaatjes voorbij hebben zien komen. Nu worden we getrakteerd op de eerste officiële poster.

Vorige week deelde hoofdrolspeler Vin Diesel nog een kiekje waarop hij staat met Jason Momoa. De twee zullen het in de tiende film tegen elkaar opnemen, aangezien de Aquaman-acteur de nieuwe grote schurk speelt. In het echte leven zijn ze echter goed bevriend, zoals dat hieronder ook te zien is.Poster
Hierboven zien we ook dat Diesel het heeft over de trailer. De eerste echte beelden zullen over ongeveer twee weken op het internet verschijnen, maar tot die tijd zullen we het moeten doen met de poster.

Op de nieuwe en elegante poster is enkel en alleen Dominic Toretto te zien, met de slogan 'The End of the Road Begins'. Misschien komt deze slogan je al ietwat bekend voor, aangezien ze al eerder dachten te gaan stoppen met de franchise en er dus al soortgelijke posters en slogans voorbij kwamen.

Het is nu echter officieel: nog twee films en dan zit het verhaal er écht op voor Toretto en zijn familie. Bekijk de poster hieronder.NieuwsFilm

meest populair