Matt Damon sloopt woedend de boel door mislukt live-interview

Matt Damon sloopt woedend de boel door mislukt live-interview

Dat 'meningsverschil' ontstond, door een verzonnen verhaal

Een live-interview dat mislukt, omdat er te weinig tijd overblijft. En een gast - Matt Damon - die woedend de boel sloopt, omdat hij voor niets heeft gewacht.

Het incident was te zien bij een speciale live-uitzending van The Jimmy Kimmel Show. De show vierde het 20-jarig jubileum. De acteur uit Jason Bourne wachtte met een bos bloemen en een fles champagne tot hij op mocht. Maar Jimmy rondde af zonder Matt naar voren te roepen. Hierop verloor Matt zijn zelfbeheersing en vernielde woest de wachtruimte.



Een verzonnen verhaal
De gebeurtenis is hierboven te zien en laat de toevallige kijker verbaasd achter. Maar degenen die al langer kijken, weten dat Jimmy Kimmel en Matt Damon al jaren een zogenaamde ruzie hebben.

Dat 'meningsverschil' ontstond door een verzonnen verhaal. Jimmy zou de bekende acteur een hele show voor niets hebben laten wachten in de kleedkamer - zonder hem in de uitzending te roepen.

Een nep-ruzie volhouden
Maar in het echt was Matt Damon die avond helemaal niet in de buurt van de live-uitzending. Het was ooit een onhandige afsluiter van Jimmy Kimmel, omdat hij ter plekke inspiratieloos was.

Toch weten zij die nep-ruzie al bijna 20 jaar vermakelijk in te zetten - tot en met een Grammy-uitreiking aan toe. Zo doet Jimmy soms alsof hij Matt niet goed genoeg vindt. En zo doet Matt zijn uiterste best de show in te sluipen. De verrassende sketches toveren in elk geval een lach op de gezichten. Meer staat hier in het artikel bij Daily Mail.

NieuwsFilm

meest populair