Salma Hayek kreeg het warm van deze stomende lapdance

Het is een broeierig stukje in de film van wel vijf minuten lang

Vera 1 februari 2023 06:21 in Celebrity
Salma Hayek Pinault krijgt haar eerste lapdance ooit in de film Magic Mike's Last Dance van niemand minder dan danser en acteur Channing Tatum. Zij geeft haast blozend toe, dat zij genoot van die stomende scène en zegt: "Als je toch ergens moet beginnen, waarom dan niet met Channing?"

Toch redt zij zich goed bij het live-interview met Jimmy Kimmel en zegt welgemeend: "Weet je, ik verdien zo'n lapdance. Want hoe vaak ik wel niet in een rol als stripper dit omgekeerd heb moeten doen in een film. Nu hoefde ik alleen te zitten - met mijn kleren aan - en ervan te genieten."

Broeierige stukjes
Het is een broeierig stukje in de film van wel vijf minuten lang. Ze maken gebruik van het hele huis en hebben de meest ingewikkelde poses. Salma zegt, dat al die bewegingen wel een dingetje waren voor haar.

Beeldend vertelt zij: "Het gaat de hele film door. Er is een stukje, dat ik ook ondersteboven moet met mijn benen ergens in de lucht. Daar snapte ik niets van bij het oefenen. Ik dacht, dat ik mijn nek zou breken en ter plekke dood zou gaan."

Een echte Channing
De dansjes zijn een echte 'Channing is all over your Tatum', zoals mensen vaker over haar tegenspeler zeggen. Op de vraag of haar man geen moeite heeft met de dampende scènes in de film, zegt ze nuchter: "Ik denk niet dat hij er moeite mee heeft. Hij krijgt thuis hetzelfde, maar dan zonder de kleren."

Het artikel bij Daily Mail staat hier. De YouTube-video van The Jimmy Kimmel Show met het interview van Salma Hayek staat hieronder.NieuwsFilm

meest populair