Deze Insta-foto's van Katja Schuurman doen je mond wagenwijd openvallen

De Nederlandse actrice viel een paar dagen geleden flink op.

Door redactie 1 februari 2023 06:57 in Celebrity
Een paar dagen geleden wist Katja Schuurman flink op te vallen met haar "tepel-foto" op Instagram. Het is echter niet de eerste keer dat de Nederlandse celeb pikanter op de foto staat op de social.

Hieronder drie foto's waarmee Katja, uiteraard bekend uit films als Costa!! en Casa Coco, waar toch heel wat mensen naar hebben gekeken.

Katja Schuurman geeft haar tepels alle vrijheid

"Zo. Nu eerst een pak melk. (En ja inderdaad #freethenipple #✊🏽)," schrijft Katja bij een Insta-foto waarop we haar met een pak melk zien. Zelf verwijst ze uiteraard naar haar tepels die duidelijk klaarblijkelijk naar vrijheid smachten. Bekijk de tepelfoto hier.

Katja Schuurman gooit haar borsten in de strijd

"Mijn aantal volgers blijft al een poosje zo steken, dus bij wijze van sociaal experiment; benieuwd of dit helpt," schrijft Katja bij een zwart-wit foto waarop ze haar borsten in haar handen houdt en dobbert in het water.

Katja Schuurman nagenoeg uit de kleren

"Beter naakt dan met een masker. #✌🏽 #❤️ #🍀," schrijft Katja op een nieuwe foto op Insta. We zien de gekrulde actrice, geboren in Bunnik, met haar boezem in haar handen. "Och wat knap weer.... 😍" reageerde Daphne Bunskoek. En ja, dan liever naakt Katja.Yolanthe Cabau
Yolanthe Cabau in een jurkje om u tegen te zeggen

Flinke decolletés
Deze 5 actrices met flinke decolletés waren echte cadeautjes in 2021


NieuwsFilm

meest populair