Deze 5 actrices met flinke decolletés waren echte cadeautjes in 2021

Deze 5 actrices met flinke decolletés waren echte cadeautjes in 2021

Opvallende foto's van bekende en mooie actrices op Insta dit jaar.

Het jaar 2021 zit er alweer bijna op en dat geeft ons een gelegenheid om terug te kijken op de actrices die dit jaar flink wat van zichzelf lieten zien op Instagram.

Na de 4 Nederlandse actrices kijken we nu naar vijf Amerikaans of Britse actrices die bepaalde lichaamsdelen bijna in de lens duwden dit jaar. Check de posts hieronder maar.

#1. Blondine Kaylyn Slevin showt haar enorme boezem op TikTok-video
Deze celeb en onbekende actrice weet wel hoe ze het oog van de camera moet trekken. Haar TikTok-video werd enorm vaak bekeken en dat is niet gek. De blonde Kaylyn houdt je ogen maar naar het scherm staren. Bekijk de korte video op haar Instagram.

#2. Selena Gomez in badpak dat haar lichaam flink prijs geeft
De bekende actrice en zangeres Selena Gomez is niet vaak met té opvallende foto's op het web te zien, maar voor een fotoreportage ging ze toch een stapje verder. Op haar Insta deelde ze een foto in badpak dat het accent duidelijk op bepaalde plekken legt. Check zelf maar.

#3. Boezem van Baywatch-babe Donna D'Errico knalt uit haar shirtje
Donna D'Errico acteert er nog volop op los, maar we kennen haar eigenlijk alleen van Baywatch en de laatste jaren ook van haar Instagram. De actrice lijkt geen jaar ouder te worden, maar haar voorgevel is daarentegen wel een slag groter dan de meesten zich kunnen herinneren. Donna laat ze graag zien, check haar Insta maar.

#4. Elizabeth Hurley toont enorm decolleté aan iedereen die het wil zien
Uiteraard mag Elizabeth Hurley niet vergeten worden in dit lijstje. We zien de actrice vaak genoeg in bikini voorbijkomen, maar de foto waarop ze haar boezem het fraaist verpakt in 2021 zagen vele mensen. Bekijk die foto nogmaals op haar veel bekeken Insta-pagina.

#5. Jennifer Lopez laat haar boezem rijkelijk zien
Van Jennifer Lopez weten we dat ze er niet vies van is om flink wat decolleté te laten zien. In 2021 zagen we goed foto's voorbijkomen. Eén reeks was misschien wel het opvallendst. Je zou haar maar tegen het lijf lopen. De foto's vind je op haar Instagram.

NieuwsFilm

meest populair