'Pirates of Caribbean 6' komt er, maar wel met een andere hoofdrolspeler

'Pirates of Caribbean 6' komt er, maar wel met een andere hoofdrolspeler

Geen Johnny Depp, maar toch wel Margot Robbie?

De laatste paar maanden doen er de nodige geruchten de ronde over een nieuwe Pirates of the Caribbean-film. Nu krijgen we weer wat nieuwe informatie te horen.

Het gaat hier om de bekende producent Jerry Bruckheimer. Hij heeft al aan heel wat blockbusters gewerkt, waaronder ook de nodige Pirates-films. Niet zo heel gek dus, dat hij weet wat er gaat gebeuren met de geliefde franchise.

Verschillende verhalen
Hoofdrolspeler Johnny Depp werd ontslagen nadat hij werd aangeklaagd door zijn ex-vrouw, Aquaman-actrice Amber Heard. Zij beschuldigde hem van huiselijk geweld. Depp won afgelopen zomer echter de rechtszaak, waardoor de nodige fans hopen dat hij alsnog terugkeert als de iconische Jack Sparrow.

Dit is echter verre van bevestigd. Het leek er namelijk op dat ze eens iets heel anders wilden proberen en niemand minder dan Margot Robbie hadden weten te strikken voor een nieuwe Pirates-film, waarin zij de hoofdrol op zich zou nemen. Bruckheimer laat zich er tijdens een recent interview over uit.

Reactie
Er wordt namelijk nog steeds gewerkt aan een zevende Pirates of the Caribbean-film, maar het lijkt erop dat Dep hiervoor niet terugkeert. Ondanks het feit dat Robbie nog niet zo heel lang geleden zei dat het waarschijnlijk nooit zou komen van haar Pirates-film, zegt Bruckheimer dat de nieuwste deel van de franchise alsnog eentje zal zijn met bijna alleen maar vrouwen.

Toen Bruckheimer hierover gevraagd werd tijdens de AARP's Movies for Grownups Awards was zijn reactie kort maar krachtig: "Ik kan er nog niet teveel over verklappen, maar het lijkt erop dat dit wel gewoon het geval zal zijn". Tijd zal het zeggen, maar de kans lijkt alsmaar kleiner te worden dat Depp terug zal keren...

NieuwsFilm

meest populair