Fans verdeeld over opvolger Johnny Depp in 'Fantastic Beasts'

Fans verdeeld over opvolger Johnny Depp in 'Fantastic Beasts'

Welke acteur is de beste Grindelwald?

Twee totaal verschillende acteurs voor dezelfde rol. Het gebeurde in de Fantastic Beasts-franchise toen Mads Mikkelsen het rol van Grindelwald overnam van Johnny Depp. De switch verscheurt fans vandaag de dag nog steeds.

Nu de rechtszaak tussen Depp en ex Amber Heard zo goed als gesloten is, lijkt een comeback voor de acteur in de Fantastic Beasts-franchise best aannemelijk. Alhoewel; als er ooit nog een deel komt.

Mocht dit vierde deel er toch komen, zijn de meningen rondom de kwaadaardige schurk Grindelwald nogal verdeeld. Op Reddit is het onderwerp momenteel hot topic en vinden er hevige discussies plaats over de acteurs.

Johnny Depp
Depp speelde de rol van Gellert Grindelwald in Fantastic Beasts and Where to Find Them en in het tweede deel The Crimes of Grindelwald. Met gebleekt haar en kleurlenzen zette de acteur volgens fans 'een standaard evil wizard' neer. Volgens fans zou Dumbledore (gespeeld door Jude Law) niet verliefd worden op zo'n man.



Mads Mikkelsen
Deed Mikkelsen het dan beter in The Secrets of Dumbledore zonder wit haar en kleurlenzen? Volgens fans niet per se. Hoewel ze hielden van het charismatische karakter en de intelligentie die Mikkelsen met zijn versie van Grindelwald bracht, vinden fans niet dat hij een hele grote indruk achter wist te laten.



Colin Farell
Wie deed het dan wél goed volgens fans van de Wizarding World-franchise? De kijkers geven eigenlijk de voorkeur aan Colin Farrell. De acteur speelde Grindelwald (verkleed als Percival Graves) in het eerste deel van de franchise.



NieuwsFilm

meest populair