Paul Rudd teased oneerlijk gevecht met Kang in 'Quantumania'

Ant-Man heeft nog nooit met zo'n grote schurk te maken gehad.

Zoe van Leeuwen 1 februari 2023 15:56 in Algemeen
Het is geen nieuws meer dat Jonathan Majors Kang misschien wel de grootste schurk van het MCU wordt. Ant-Man acteur Paul Rudd bevestigt dit nog verder en teased een oneerlijk gevecht tussen te twee.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania trapt over minder dan een maand Phase 5 van het MCU af. Met Kang the Conqueror als de nieuwe 'big bad' van de franchise.

Een oneerlijk gevecht
In een interview met Total Film sprak Rudd over de dreiging die Kang nu daadwerkelijk is. Het gevecht tussen hem en Kang zal niet helemaal eerlijk verlopen."Scott heeft nog nooit met iemand als deze te maken gehad. Hij is Kang de Veroveraar! Thanos is duidelijk het dichtst in de buurt, maar ja, Scott heeft geen van de andere Avengers bij zich. Hoe pak je het aan om zo iemand tegen te houden? Het is niet makkelijk. Of Scott wel of niet succesvol is, zullen mensen zien. Hopelijk duimt het publiek voor mij."

Zal Ant-Man het overleven?
Veel fans denken dat Scott Lang het einde van de film niet gaat halen. Er is natuurlijk geen betere manier om te laten zien hoe groot de dreiging van Kang is, door een Avenger te vermoorden. Zo wordt zijn verhaallijn goed opgezet als de 'Big bad' van Phase 5.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania is vanaf 15 februari te zien in de Nederlandse bioscoop.NieuwsFilm

meest populair