'Cocaine Bear' onthult plotdetails over 's werelds meest ontspoorde drugsbeer

De horrorkomedie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een beer en een groot hoop cocaïne.

Mitchell van Vuren 2 februari 2023 07:04 in Video
Nog even, en dan zal de verbijsterende film Cocaine Bear uitkomen in de bioscopen. Universal Pictures bracht onlangs een video naar buiten, waar de regisseurs en de acteurs meer commentaar geven over het knotsgekke uitgangspunt van de horrorkomedie.

In de video krijgt de kijker een glimp te zien achter de schermen en lichten cast en crew het plot van de film toe. In de film volgt men namelijk de ravage die een zwarte beer aanricht, zodra hij in aanraking is gekomen met vermiste cocaïne.

De film is door Elizabeth Banks geregisseerd en is geschreven door Jimmy Warden. In de film zijn onder andere Keri Russell, Brooklyn Prince, Alden Ehrenreich en O'Shea Jackson Jr. te zien.

Waar gaat de film over?
De synopsis van de film luidt: "Geïnspireerd door het waargebeurde verhaal uit 1985 over het vliegtuigongeluk van een drugsrunner, een hoop vermiste cocaïne en de zwarte beer die het opat, volgt deze wilde zwarte komedie een groep agenten, criminelen, toeristen en tieners die samenkomen in een bos in Georgia."

De synopsis gaat verder: "Daar heeft een roofdier van 500 pond een duizelingwekkende hoeveelheid cocaïne heeft binnengekregen en begint met een benevelde rooftocht, op zoek naar 'blow' en bloed."

De film komt op 23 februari uit in de Nederlandse bioscopen. Leer snel meer over dit dwaze verhaal in de video hieronder!NieuwsFilm

meest populair