Je gelooft niet hoe klein de bloedmooie Natalie Portman is

De Marvel-actrice lijkt toch wel wat groter.

Door redactie 2 februari 2023 11:19 in Celebrity
De geliefde actrice Natalie Portman heeft al in heel wat films gespeeld. Het zou dus best kunnen dat je al had gezien dat zij niet zo heel erg groot is, maar wist je dat ze zo klein was?

De laatste tijd duiken er op FilmTotaal wel vaker artikelen op over actrices die niet zo heel groot zijn. Zo hebben we o.a. al Scarlett Johansson, Salma Hayek en Lady Gaga voorbij zien komen. Laatstgenoemde liet enige tijd geleden weten dat actrices heel goed hun lengte kunnen verbergen.

Tactieken
Zo zei Gaga dat hoge hakken en bepaalde camerahoeken het laten uitzien alsof ze groot zijn, terwijl dit eigenlijk helemaal niet waar is. Maar hoe zit het dan met de met een Oscar bekroonde Portman?

Portman was te zien in sterk onthaalde films als Black Swan, Annihilation en natuurlijk de nodige MCU-avonturen, dus ze is meer dan genoeg te zien, maar maar weinig mensen kennen haar lengte.

1m60
Portman is namelijk maar 1m60. Ook zij weet dit tamelijk goed 'geheim te houden', door de tactieken toe te passen waar Gaga het over had. Dat niet alleen. In de laatste Thor-film, genaamd Love and Thunder, lijkt ze ook groter.

Dit klopt ook. Wanneer er een scene werd opgenomen tussen hoofdrolspeler Chris Hemsworth en Portman, werd er een speciaal pad aangelegd voor de actrice, waar alleen zij overheen liep en dus groter leek te zijn.

Foto
Op haar Instagram staat ook geen enkel kiekje waarin het duidelijk te zien is hoe klein zij nu eigenlijk is, al is de onderstaande foto misschien dan nog wel het beste voorbeeld.NieuwsFilm

meest populair