'Elvis'-acteur Austin Butler spreekt zich uit over dood van Lisa Marie Presley

'Elvis'-acteur Austin Butler spreekt zich uit over dood van Lisa Marie Presley

Elvis-acteur Austin Butler heeft zich bij The Tonight Show voor het eerst uitgesproken over de dood van Lisa Marie Presley.

Austin Butler, die de rol van Elvis speelt in de gelijknamige film Elvis, is kapot door het overlijden van Lisa Marie Presley. De dochter van de superster overleed vorige maand plotseling op 54-jarige leeftijd.

Austin Butler was te gast in The Tonight Show van Jimmy Fallon, waar hij voor het eerst sprak over de dood van Presley.

Verwoestend
Hij noemde haar overlijden "verwoestend", zei Butler tijdens de show. "Ik heb nog nooit meegemaakt dat ik iemand ontmoette met wie ik direct een diepe band had", aldus de Amerikaanse acteur die voor zijn rol is genomineerd voor een Oscar.

"Ik ontmoette Lisa voor het eerst toen we de film vertoonden op Graceland," gaat Butler verder. "Ze is een persoon die niets te bewijzen had en zich niet voor iedereen wilde openstellen. Maar voor mij wel. We werden snel heel close, dus haar dood is gewoon verwoestend."


Dochter Elvis maakte zwakke indruk
Lisa Marie Presley was twee dagen voor haar dood nog aanwezig bij de Golden Globes. Het viel op dat ze daar een verzwakte indruk maakte. De precieze doodsoorzaak blijft gissen.

Naast dat ze de dochter van Elvis was, viel ze zelf ook op. Zo trouwde ze onder meer met Michael Jackson en trad ze in het huwelijk met acteur Nicolas Cage.



NieuwsFilm

meest populair