Lapdance-scène met Salma Hayek eindigde bijna in een beschamende ramp

Lapdance-scène met Salma Hayek eindigde bijna in een beschamende ramp

Zo'n scène blijkt aardig technisch (en gevaarlijk).

Salma Hayek heeft onthuld dat de lapdance die Channing Tatum haar in Magic Mike's Last Dance geeft haar bijna het leven heeft gekost. Dat deed ze in de Amerikaanse talkshow Jimmy Kimmel Live.

Hayek vertelt een anekdote over een van de repetities voor die scène. Volgens de actrice beleefde zij een doodeng moment toen Tatum haar ondersteboven moesten tillen.

Richtingsgevoel
"We hebben een onderdeel geoefend waarbij Channing mij ondersteboven vast heeft. Daarbij verlies je al snel je richtingsgevoel en ik was ook nog eens helemaal kwijt wat ik ook alweer moest doen".

Grotere ramp
Toen ging het helemaal mis. Hayek schoot naar beneden en knalde bijna met haar hoofd tegen de grond. Gelukkig was Tatum daar om die ramp te voorkomen.

"Gelukkig had Tatum me vast bij m'n broek, maar dat nam mijn zorgen niet per se weg. Ik voelde mijn broek namelijk wegglijden en wist niet zeker of ik die dag ondergoed aanhad".

Ojee. "Dus in plaats van dat ik mijn hoofd beschermde, zoals hij riep dat ik moest doen, probeerde ik met mijn handen te voorkomen dat mijn broek verder af zou zakken".



NieuwsFilm

meest populair