Eerste bizarre Super Bowl-spot arriveert met meerdere Adam Drivers

Adam Driver leent zich voor een bijzonder reclamespotje

Door redactie 3 februari 2023 06:00 in Celebrity
Ieder jaar steken bedrijven weer heel wat tijd, energie en geld in het maken van de leukste, gekste of meest memorabele Super Bowl-commercial. In één van de reclames dit jaar zien we een bekend gezicht. Of moeten we zeggen ''bekende gezichten?''

Adam Driver zal te zien zijn in de nieuwste commercial van het bedrijf Squarespace. De acteur helpt het webhosting bedrijf een handje in het promoten van hun diensten. Een eerste teaser van de reclame is nu uit.

Adam Driver in het kwadraat?
De teaser bestaat uit zogenaamde beelden van de set waarop een reclame voor Squarespace wordt opgenomen. Het acteren in de commercial blijkt niet de enige taak voor Driver te zijn: de hele crew bestaat namelijk uit zijn klonen.

''Eerlijk gezegd dacht ik dat het super zou zijn want ik houd niet van andere acteurs,'' aldus één van de vele Adam Drivers in het spotje.

Super Bowl-reclames
De Super Bowl is natuurlijk hét moment waarop het Amerikaanse publiek massaal aan de buis gekluisterd zit. De American football-finale is dan ook een gouden kans voor bedrijven om zichzelf te promoten.

Adam Driver is niet de eerste Hollywoodacteur die zich leent voor een Super Bowl-spotje. Zo was Will Smith vorig jaar te zien in een commercial voor streamingsdienst Peacock en kon je Scarlett Johansson bewonderen in een reclame voor Amazon.

De volledige commercial van Squarespace zal te zien zijn tijdens de Super Bowl op (in Nederland) maandag 13 februari.NieuwsFilm

meest populair