Quentin Tarantino komt naar Nederland om eigen boek te promoten

Filmliefhebbers kunnen een kaartje kopen voor Tarantino's lezing

Sanne Hesseling 3 februari 2023 06:42 in Algemeen
Nederlandse fans van Quentin Tarantino krijgen een bijzondere kans: de Hollywoodregisseur brengt binnenkort een bezoek aan ons kleine landje en jij kan hem in levende lijve zien.

Tarantino komt op 2 april 2023 naar Amsterdam voor de promotie van zijn boek Cinema Speculation. De regisseur staat die avond op het toneel van Koninklijk Theater Carré om de publicatie van zijn non-fictiedebuut te vieren.

Een avond met Tarantino
Tijdens het event genaamd Cinema Speculation Conversation zal Tarantino het publiek een inkijkje geven in zijn persoonlijke band met de filmkunst. Hij zal onder andere fragmenten uit zijn boek voorlezen en toelichten.

Daarnaast neemt hij de tijd om filmtheorieën te bespreken en te praten over invloedrijke films uit zijn jeugd. Zijn boek Cinema Speculation gaat dan ook voornamelijk over films uit de jaren 70 die hem als jonge bioscoopbezoeker enthousiast hebben gemaakt voor het vak.

Kaartverkoop
Wie enthousiast is geworden, zal snel moeten zijn met kaartjes reserveren. De kaartverkoop start namelijk op vrijdag 3 februari om 09.00.NieuwsFilm

meest populair