De moeder van Dwayne Johnson beleeft heftig auto-ongeluk

De moeder van Dwayne Johnson beleeft heftig auto-ongeluk

Gelukkig heeft ze het overleefd.

Dwayne 'The Rock' Johnson deelt wel vaker foto's en filmpjes op zijn Instagram, maar nu kwam hij met een iets minder leuk bericht. Zijn 74-jarige moeder, Ata Johnson, was namelijk betrokken bij een ernstig auto-ongeluk.

De 50-jarige spierbundel heeft maar liefst 361 miljoen volgers op Instagram en deelde met zijn fans een kiekje van de rode Cadillac Escalade van zijn moeder. Afgelopen woensdag nacht was ze betrokken bij een ongeluk.

Kiekje
Zo is het duidelijk te zien dat Ata's auto klink is geraakt aan de zijkant, maar gelukkig heeft zij er zelf geen ernstige verwondingen aan overgehouden. Zo zegt The Rock: "Ze heeft het overleefd en wordt op dit moment onderzocht en bijgestaan".

"Dit is een vrouw die longkanker heeft overleefd, maar ook een lastig huwelijk, een zwaar ongeluk met een dronken chauffeur en een zelfmoordpoging. Zij is het levende voorbeeld dat engelen en wonderen bestaan".

Bekijk de foto hieronder.



Dankbaar
In zijn bericht bedankt Johnson ook de politie: "Ik wil de LAPD & LAFD bedanken voor hun aandacht en focus. Ze hebben me de hele tijd aan de telefoon gehouden en alles haarfijn uitgelegd".

"Ik heb nog maar een ouder, dus als je nog een moeder en een vader hebt, geef ze dan allebei een dikke knuffel. Je weet nooit wanneer je in een keer 's nachts wordt opgebeld en iets krijgt te horen dat je nooit zou willen horen".

NieuwsFilm

meest populair