3 onheilspellende films die nu gewoon op Netflix staan

3 onheilspellende films die nu gewoon op Netflix staan

3 films waar het wel eens slecht zou kunnen aflopen.

Op Netflix staan allerlei horrorfilms en thrillers. Hieronder zetten we drie films op een rij die toch best wat onheil voorspellen. Misschien iets voor vanavond.

Viking Wolf

Regie: Stig Svendsen | Hoofdrollen: Liv Mjönes, Elli Rhiannon Müller Osbourne, Vidar Magnussen | Kijk nu



De zeventienjarige Thale is net met haar familie verhuisd naar het stadje Nybo, omdat haar moeder een nieuwe baan heeft bij de plaatselijke politie. Kort daarna wordt op een strandfeest met lokale jongeren een student op brute wijze vermoord. Thale is een kroongetuige in de zaak. Niemand weet wie het gedaan heeft, maar volgens de aanwijzingen kan het een dier zijn. Misschien een wolf. Tijdens het onderzoek ontdekt Thale's moeder Liv dat ze mogelijk met heel iets anders en onbekends te maken hebben. Tegelijkertijd begint Thale opvallende dingen te zien en zich vreemd te gedragen. Wat gebeurt er in Nybo bij de volgende volle maan?

Infiesto

Regie: Patxi Amezcua | Hoofdrollen: Luis Zahera, Isak Férriz, Iria del Río | Kijk nu



Twee rechercheurs achtervolgen hardnekkig de verantwoordelijken voor een ontvoering waarvan ze beseffen dat deze deel uitmaakt van een sinister patroon.

Unfriended

Regie: Levan Gabriadze | Hoofdrollen: Shelley Hennig, William Peltz, Renee Olstead | Kijk nu



Zes schoolvrienden ontvangen tijdens het videochatten een Skypebericht van een klasgenoot die precies een jaar geleden zelfmoord pleegde. Ze gaan er eerst van uit dat het een misselijke grap is, maar wanneer het meisje begint te vertellen over hun diepste geheimen, beseft de groep zich dat het hier gaat om iets bovennatuurlijks en kwaadaardigs.

NieuwsFilm

meest populair