Kinderen 'Baywatch'-icoon Pamela Anderson werden flink gepest met sekstape

Kinderen 'Baywatch'-icoon Pamela Anderson werden flink gepest met sekstape

Haar zoons Brandon en Dylan hadden het niet altijd even makkelijk op school.

Pamela Anderson heeft in haar Netflix-documentaire Pamela: A Love Story de impact onthuld die haar beruchte sekstape heeft gehad op haar twee zoons. Haar kinderen, die ze kreeg met haar ex Tommy Lee, werden daar vroeger nogal mee gepest.

"Toen ik naakt voor Playboy poseerde, dacht ik er nog niet over na dat ik later kinderen zou krijgen en dat mijn werk beschamend voor hen zou zijn", begint Anderson in haar film.

De beruchte sekstape van haar en Lee kwam daar nog bovenop. "Een sekstape van je ouders is natuurlijk van een totaal andere orde".

Gesprek
"Toch was ik altijd voornemens om het gesprek met hen hierover aan te gaan als ze oud genoeg zouden zijn", vertelt de 55-jarige ster.

"Daar heb ik echter nooit de kans voor gehad, omdat ze er zelf al allemaal achter waren gekomen"

Onderwerp van gesprek
Haar oudste zoon Brandon (nu 26) vertelt in de docu meer over zijn jeugd. "Toen ik een kind was, wist iedereen dingen over mij en mijn familie die ze voor mijn gevoel nooit hadden horen te weten".

"Op school werd ik altijd boos wanneer iemand over mijn moeder begon", vervolgt hij.

Pesten
Anderson kan zich nog herinneren hoe haar andere zoon Dylan (nu 25) eens thuiskwam van school en vroeg waarom zij die take überhaupt hadden gemaakt.

Andersons kinderen werden daar flink mee geplaagd. Gelukkig vonden ze kracht en steun in elkaar.

NieuwsFilm

meest populair