'Top Gun: Maverick'-ster haalt uit naar film na aangepast controversieel script

'Top Gun: Maverick'-ster haalt uit naar film na aangepast controversieel script

Hij had de rol al bijna te pakken, maar het mocht niet zo zijn.

Danny Ramirez wist hoge ogen te gooien in Top Gun: Maverick, waardoor de acteur meer te doen krijgt in Hollywood. Toch weet hij niet elke rol te bemachtigen. Over eentje hiervan laat hij zich nu uit.

De laatste Top Gun-film was een groot succes. Niet alleen werd deze sterk onthaald door filmcritici en 'de gewone bioscoopgangers', ook was het een gigantische box-office hit. Iedereen die dus bij het project betrokken was, profiteert hiervan. Toch is Ramirez nu allesbehalve blij.

Rol
De acteur, die in Maverick de piloot Fanboy speelt, liep auditie voor een film, waarin een van de hoofdrollen was weggelegd voor een latino-acteur. Ramirez had al het hele team getroffen, maar uiteindelijk werd de boel flink aangepast.

Zo zegt Ramirez: "Er was een heel verhaal weggelegd voor een latino-acteur, maar uiteindelijk besloten ze toch voor een witte acteur te gaan. Als ze op het laatste momenten zulke dingen aanpassen voor witte acteurs, hoop ik dat het tegenovergestelde ook kan gebeuren".

Bekijk zijn volledige en originele bericht hieronder.



Reacties
Ondanks het feit dat Ramirez voornamelijk op steun kon rekenen van zijn fans, waren er ook sommige mensen die zeiden dat ook wel vaker andersom is. Zo werden o.a. de aanstaande live-action Disney remake Snow White en de Scooby-Doo spin-off animatieserie Velma genoemd.

Ramirez kwam er dan ook op terug om te reageren op de kritiek waar hij mee te maken kreeg. Bekijk zijn andere berichten hier.



NieuwsFilm

meest populair