James Gunn bevestigt terugkeer 'The Suicide Squad'-personage in DC Universe

James Gunn bevestigt terugkeer 'The Suicide Squad'-personage in DC Universe

En nee, het is NIET Harley Quinn...

James Gunn is druk bezig om "zijn" universum voor DC vorm te geven. Hij noemt het onder andere een harde herstart die nodig is, maar toch valt er al een merkwaardig patroon op.

Tot nu toe heeft hij een handvol personages (en hun vertolkers) uit het vorige tijdperk uitgekozen en meegenomen naar nieuwe projecten. Nu bevestigt hij er nóg eentje, maar dit is niet wie je zou verwachten.

Er was hoop onder de fans dat dit Margot Robbie's Harley Quinn zou zijn, maar het blijkt iemand die veel minder in de schijnwerpers stond.

Eén van de eerste projecten zal een serie zijn getiteld Creature Commandos. Het verhaal draait om een militaire groep monsters en supermensen die tijdens de Tweede Wereldoorlog op missie gaan.

De line-up bestaat onder andere uit een vampier, weerwolf en zelfs het monster van Frankenstein. Gunn zal dit ongetwijfeld aanpassen naar zijn eigen creatieve visie en een rapport van CinemaBlend meldt dat niemand minder dan Weasel uit The Suicide Squad tot de gelederen behoort.

Gezellig triootje
Voor degenen die zich het korte optreden in The Suicide Squad nog kunnen herinneren, was het broerlief Sean Gunn die Weasel via motion capture tot leven bracht. Waarschijnlijk zal hij dit opnieuw gaan doen.

Twee oude bekenden die eerder door James Gunn werden aangekondigd en hun positie dus lijken te behouden, zijn Amanda Waller en Peacemaker, gespeeld door respectievelijk Viola Davis en John Cena.



NieuwsFilm

meest populair