Nieuwe 'Ant-Man' voelt als een 'Avengers'-film

Nieuwe 'Ant-Man' voelt als een 'Avengers'-film

De derde film wordt geen 'palate cleanser' volgens de regisseur

De trailers van Ant-Man & The Wasp: Quantumania hebben al laten blijken dat de schaal van de film een stuk groter is dan de voorgaande films met onder andere de introductie van Jonathan Majors als Kang the Conquerer, de volgende grote MCU-vijand. Regisseur Peyton Reed beaamt dit en gaat er verder op in.

Letterlijk gegroeid
Reed vertelde in een nieuw interview met TotalFilm over hoe zijn derde 'Ant-Man'-film letterlijk groter is dan de vorige twee films:

"Ik dacht: 'Weet je wat? Een palate cleanser zijn is geweldig. Het is waar je verwacht te zijn met een Ant-Man-film. Maar ik wil geen palate cleanser zijn, ik wil de grote Avengers-film zijn die iemand anders volgt met een palate cleanser."

Reed vertelde verder dat de rest van de mensen bij Marvel het met hem eens waren: "En we vonden dit allemaal leuk idee. Het voelde als een natuurlijke organische groei van de Ant-Man films... Ik wilde echt op een veel groter doek schilderen voor deze film."

Bijna te zien
Ant-Man & The Wasp: Quantumania is vanaf 15 februari te zien in de Nederlandse bioscopen. We hoeven dus niet lang te wachten op het begin van de volgende fase van het Marvel Cinematic Universe. Bekijk hieronder nog een keer de trailer.



NieuwsFilm

meest populair