3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Jeffrey Kouters 4 februari 2023 16:03 in Featured
Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

Black Panther: Wakanda Forever (2022)
Regie: Ryan Coogler | Cast: Letitia Wright, Tenoch Huerta Mejía, Angela Bassett, e.a. | Te zien op: Disney+
Wakanda rouwt om de dood van T'Challa. Een jaar na dit verlies, bevindt het Afrikaanse land zich in een geopolitieke crisis na een incident met vibranium. Hierdoor belandt Wakanda in oorlog met Namor, de heerser van een onderwaterkoninkrijk, en zijn onderdanen. Ondertussen staat Shuri voor de keuze of zij haar broer opvolgt als de Black Panther.Reservoir Dogs (1992)
Regie: Quentin Tarantino | Cast: Harvey Keitel, Michael Madsen, Tim Roth, e.a. | Te zien op: Prime Video
Joe Cabot is de ongeschreven meester in het organiseren van overvallen op juweliers. Zijn zoon huurt een groep criminelen in voor een overval op een diamantzaak. Alles is perfect voorbereid, maar de roof loopt volledig uit de hand. De groep vermoedt dat er een verrader in hun midden is. Op hun hoofdkwartier proberen ze de dader te vinden.Guillermo del Toro's Pinocchio (2022)
Regie: Guillermo del Toro en Mark Gustafson | Cast: Gregory Mann, Ewan McGregor, Ron Perlman, e.a. | Te zien op: Netflix
In de nasleep van de Eerste Wereldoorlog, snijdt de eenzame Geppetto, die zijn enige zoon is verloren, uit hout een nieuwe metgezel. Door een vleugje magie komt deze pop tot leven. Geppetto geeft hem de naam Pinocchio. Al snel zorgt Pinocchio voor problemen, want hij is behoorlijk stout. De jongen worstelt met het vinden van de ware betekenis van het leven.NieuwsFilm

meest populair