Zo opvallend klein is de bloedmooie actrice Hayden Panettiere

Ze steekt 'met kop en schouders' boven de rest uit.

Door redactie 6 februari 2023 06:24 in Celebrity
De laatste tijd duiken er op FilmTotaal wel vaker artikelen op over actrices die niet zo heel groot zijn. Zo hebben we o.a. al Scarlett Johansson, Salma Hayek en Lady Gaga voorbij zien komen. Hayden Lesley Panettiere spant toch wel de kroon.

Panettiere was als baby al te zien in reclames. In 1994, op 5-jarige leeftijd, kreeg ze zelfs al vaste rollen, in soaps zoals One Life to Live en Guiding Light, waarin ze de rol van Lizzie speelde, die leukemie heeft. De serie kreeg daarvoor de Special Recognition Award van de Leukemia and Lymphoma Society.

Meer
Daar bleef het niet bij. Ook was Panettiere te zien in Remember the Titans, naast Denzel Washington. Haar grootste succes is echter toch wel haar rol als Claire Bennet in de televisieserie Heroes.

Ook weet ze hoge ogen te gooien in de serie Nashville. Hierin speelt ze sinds 2012 de populaire countryzangeres Juliette Barnes.

Lengte
Toch is het best wel grappig dat de actrice (en eveneens zangeres) zo opvalt, want het is makkelijk om haar 'over het hoofd' te zien. Panettiere is namelijk maar 1m53. Een lange tijd was zij samen met de oud wereldkampioen boksen, Waldimir Klitschko, die met zijn 1m98 wel héél veel groter was.

Ondanks het feit dat Panettiere dus maar klein is, is ze wel ook bloedmooi. Oordeel zelf maar met het onderstaande kiekje.Meer zien van Panettiere? Ook deze spannende Instagram-foto mag zeker zijn.

NieuwsFilm

meest populair