3 dikke aanraders op HBO Max die je niet mag missen

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Jeffrey Kouters 6 februari 2023 10:54 in Featured
HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Black Adam (2022)
Regie: Jaume Collet-Serra | Cast: Dwayne Johnson, Sarah Shahi, Pierce Brosnan, e.a. | Kijk direct
Bijna 5000 jaar geleden nadat hij almachtige krachten van de oude goden kreeg - en prompt werd opgesloten in een tombe - wordt Black Adam bevrijd. Nu is hij klaar om zijn unieke visie van gerechtigheid op de moderne wereld los te laten. Niet iedereen is het echter eens met zijn methodes. Zo komt hij ook op de radar te staan van de Justice Society of America: een soort superheldenpolitie.Judas and the Black Messiah (2021)
Regie: Shaka King | Cast: Daniel Kaluuya, LaKeith Stanfield, Jesse Plemons, e.a. | Kijk direct
In 1968 wordt de charismatische activist Fred Hampton voorzitter van de Black Panther Party in Illinois. Zijn partij wil een einde maken aan de moorden op zwarte mensen en het politiegeweld. De FBI ziet hem als een bedreiging en vrezen een revolutie. De autoriteiten zetten daarom William O'Neal als infiltrant om Hampton en zijn beweging te stoppen.The Wizard of Oz (1939)
Regie: Victor Fleming | Cast: Judy Garland, Margaret Hamilton, Frank Morgan, e.a. | Kijk direct
Dorothy Gale, een boerenmeisje uit Kansas, wordt samen met haar hondje Toto door een tornado meegevoerd naar de magische wereld van Oz. Om ooit nog terug te kunnen keren naar huis, moet een pad van gele stenen volgen naar de Tovenaar van Oz. Onderweg komt ze allerlei nieuwe kameraden tegen. De groep wordt echter gedwarsboomd door een wraakzuchtige slechte heks.NieuwsFilm

meest populair