Liam Neeson vindt dat Conor McGregor een 'kleine leprechaun' is

De acteur haalt hard uit naar de UFC-vechter

Door redactie 6 februari 2023 13:02 in Celebrity
Dat Liam Neeson niet bang is voor een beetje geweld wordt door zijn repertoire wel bewezen. Toch is de acteur kritisch wat betreft een bepaalde vechtsport.

In een interview laat Neeson weten het Ultimate Fighting Championship (UFC) verschrikkelijk te vinden. Na de vraag of hij trouwe kijker is van de UFC haalt hij hard uit naar de vechtsport.

''Ik kan UFC niet uitstaan (...) Waarom pak je niet gewoon een bierflesje en sla je je tegenstander tegen zijn hoofd? Dat is de volgende fase van de UFC. Ik haat het...'' aldus Neeson.

Conor McGregor
Vooral oud-kampioen Conor McGregor moet het ontgelden. ''Die kleine 'leprechaun' Conor McGregor, hij geeft Ierland een slechte naam. Ik weet dat hij fit is en daar bewonder ik hem voor. Maar ik kan er niet tegen.''

De Ierse MMA-vechter Conor McGregor heeft heel wat overwinningen op zijn naam staan. Zo werd hij onder andere tegelijkertijd titelhouder van zowel de veder- als lichtgewichtdivisie.

UFC comeback
Deze maand werd bekend gemaakt dat McGregor in augustus een comeback zal maken bij de UFC. Hij zal het opnemen tegen collega-lichtgewicht Michael Chandler.

Na zijn opmerking weten we dat Neeson in ieder geval zijn televisie er niet voor zal aanzetten. Bekijk hieronder het interview.NieuwsFilm

meest populair