Hilarische Jennifer Coolidge keert terug in Legally Blonde 3

De Emmy-winnares is weer van de partij in het derde deel

Sanne Hesseling 6 februari 2023 14:16 in Algemeen
Zoals fans van de komediefilm inmiddels natuurlijk weten, is een derde deel van Legally Blonde al een tijdje in de maak. Naast Reese Witherspoon zal nog een andere actrice weer in de huid kruipen van een iconische blondine.

In een kort interview geeft Reese Witherspoon alvast een voorproefje van haar spannende plannen met Legally Blonde 3. Op de vraag of Jennifer Coolidge weer van de partij is in het derde deel, antwoordt Witherspoon dat Coolidge onmisbaar is.

''Er is geen Legally Blonde 3 zonder Jennifer Coolidge, vertelt de actrice. Ook actrice en scriptschrijver van deze nieuwe Legally Blonde Mindy Kahling laat weten dat Coolidge ''met 1000 procent zekerheid'' te zien zal zijn in het derde deel.

Jennifer Coolidge
Actrice Jennifer Coolidge brak door met haar rol als de moeder van personage Stifler in de film American Pie. Sindsdien is ze te zien geweest in verschillende komediefilms en series.

Coolidge won eerder dit jaar een Emmy Award voor haar rol als de trieste weduwe Tanya in de populaire serie The White Lotus.

Voor Legally Blonde 3 zal Coolidge terugkeren als de hilarische nagelstylist Paulette. Op de vraag of ze ernaar uitkijkt, antwoordt Coolidge enthousiast: ''Natuurlijk, natuurlijk!''.

Over de releasedatum van Legally Blonde 3 blijft de cast en crew nog even stil. We houden het in de gaten.

NieuwsFilm

meest populair