Volgende mijlpaal voor 'Avatar: The Way of Water'

James Cameron komt voor de derde keer in de top vier succesvolste films ooit.

Boaz Vermeulen 6 februari 2023 15:04 in Algemeen
Na bijna 2 maanden blijft Avatar: The Way of Water maar doorgaan met het verbreken van records. Zo zijn ze nu de top 4 succesvolste films ooit binnengekomen.

Avatar 2 staat nu namelijk op plek 4 nadat ze Star Wars: The Force Awakens hebben ingehaald. Voor regisseur James Cameron is dit inmiddels niks nieuws. Hij staat maar liefst 3 keer in die top 4. Op de derde plek staat namelijk Titanic en op de eerste staat Avatar. Op de tweede plek staat Avengers: Endgame.

Het mag dus wel duidelijk zijn dat The Way of Water het extreem goed doet. Zo zijn ze ook net de 1.5 miljard voorbij gaan in de box-office. Ook is de film genomineerd voor vier academy awards, waarbij ze grote kans maken voor geluid, product design en visuele effecten.

Waar gaat The Way of Water over?
In het tweede deel volgen we opnieuwe Jake Sully. Samen met Neytiri heeft hij een gezinnetje opgebouwd. Na meerdere bedreigingen van de mensen besluit Sully samen met zijn gezin te vertrekken naar een andere stam bij het water.

Hier proberen ze hun leven in alle rust weer op te bouwen. Helaas blijft die rust niet voor lang, want de mensen blijven hun achtervolgen. Sully doet zijn best om zijn gezin koste wat het kost te beschermen.

Avatar: The Way of Water is nog steeds in de bioscopen te zien.NieuwsFilm

meest populair