Salma Hayek was 'te sexy' om in bepaalde films te spelen

Adam Sandler liet haar droom uitkomen.

Wouter Drummen 7 februari 2023 20:30 in Algemeen
Salma Hayek is al decennia lang een grote naam in Hollywood. Toch zag het begin van haar carrière er niet zo leuk uit, maar gelukkig hielp een andere bekendheid haar een handje.

Hayek wordt vaak gezien als een van de knapste actrices. Ze werd dan bijna ook altijd gecast als de femme fatale, de diva of het oogappeltje. Ondanks het feit dat zij hier op een gegeven moment wel genoeg van had, kreeg ze alleen maar zulke rollen aangeboden.

Verandering
Gelukkig liet niemand minder dan Adam Sandler haar droom uitkomen en castte hij haar in zijn komedie Grown Ups. Hiervoor is Hayek hem nog steeds behoorlijk dankbaar. Tijdens een recent interview laat zij zich erover uit.

Zo begint Hayek: "Ik kreeg elke keer dezelfde rollen aangeboden. Mijn hele leven wilde ik gewoon eens in een komedie spelen, maar ik kreeg nooit de kans. Totdat ik Adam Sandler ontmoette. Hij gaf me eindelijk eens een rol in een grappige film, genaamd 'Grown Ups'".

Iets anders
Hayek gaat verder: "Ik was toen al in de 40, maar ik mocht het eindelijk doen, dus dat was geweldig. Voor die tijd kreeg ik altijd te horen: "Je bent te sexy, dus je mag niet grappig zijn. Niet alleen mag je niet slim zijn, je mag ook geen grappen maken". Gelukkig stak Sandler daar een stokje voor!"

Bekijk hieronder nog eens de trailer van Grown Ups.NieuwsFilm

meest populair