Anna Kendrick walgt nu van de hit 'Cup Song' uit 'Pitch Perfect'

Ze kan niet meer naar de video kijken.

Door redactie 7 februari 2023 07:13 in Celebrity
Anna Kendrick vertelt in een nieuw interview dat ze niet had verwacht dat de iconische Cup Song uit de eerste Pitch Perfect film zo populair zou worden.

De Pitch Perfect en Scott Pilgrim VS the World-ster Anna Kendrick kan de videoclip, die door meer dan 640 miljoen mensen is bekeken, niet meer zien.Een videoclip, wie wil dat nou?
In een interview met Vanity Fair spreekt Kendrick zich uit over haar ervaring tijdens het filmen van de videoclip. Ze was gestrest, alles ging mis en ze snapte niet wie er zou willen kijken naar een videoclip van het nummer uit de film.

"Ik had geen idee dat dit moment zou worden wat het werd. Toen Universal dacht: 'Hier zouden we een hele muziekvideo voor moeten maken!' Ik had zoiets van 'wat? Wie zou dat willen?" Bekijk het interview hieronder:Mega populair
De eerste film scoorde een 85% op Rotten Tomatoes. Over de jaren zijn de acapella-films mega populair geworden. Alle drie de films brachten samen meer dan 350 miljoen dollar opgebracht. De franchise heeft nu zelfs een tv-serie gekregen die in 2022 in première ging.

NieuwsFilm

meest populair