Angstaanjagende 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' verovert de bioscoopzalen

De film is in Mexico al een hit

Matthijs Bouman 7 februari 2023 20:30 in Algemeen
De horrorfilm Winnie the Pooh: Blood and Honey krijgt later deze maand een release. De film is in Mexico al in première gegaan en heeft in zijn openingsweekend alle verwachtingen weten te overtreffen.

In Winnie the Pooh: Blood and Honey gaat Pooh samen met Knorretje op een moordtocht nadat ze in de steek zijn gelaten door Christopher Robin. De film lijkt een regelrechte hit te zijn in de Mexicaanse bioscoopzalen.

Publiek Domein
De personages uit de populaire kinderboeken-reeks 'Winnie the Pooh' zijn sinds kort onderdeel van het publiek domein.

Dit houdt in dat er geen auteursrechten meer gelden op de personages en iedereen ermee aan de haal kan gaan.Reden genoeg voor regisseur Rhys Frake-Waterfield om er een angstaanjagende slasherfilm van te maken.

Met een beperkt budget van $15 duizend dollar wist de filmmaker de nostalgische personages om te toveren tot een ware nachtmerrie.

Goed Vooruitzicht
Terwijl de film wereldwijd vanaf 15 februari in de bioscopen verschijnt, is de film in Mexico al in premiere gegaan.

De horrorfilm heeft in zijn openingsweekend een indrukwekkende $1 miljoen dollar weten op te halen. Dat maakt 'Winnie the Pooh: Blood and Honey' de meest winstgevende film van 2023 tot nu toe.

De cijfers bieden ook een goed perspectief voor de aankomende wereldwijde release, eerder werd al bekend dat een sequel in de maak is.

Winnie the Pooh: Blood and Honey is vanaf 15 februari in de bioscoop te zien.NieuwsFilm

meest populair