De mooie dochters van Demi Moore en Bruce Willis lijken steeds meer op hun moeder

De mooie dochters van Demi Moore en Bruce Willis lijken steeds meer op hun moeder

En ze acteren af en toe!

Bruce Willis en Demi Moore mogen dan al een tijdje uit elkaar zijn: Ze hebben drie prachtige dochters die ook regelmatig in de spotlights staan met hun werk. En hoe ouder zij worden, hoe meer zij op hun moeder lijken.

Beide acteurs zijn er zoveel mogelijk voor hun dochters, ongeacht hun echtscheiding. En nu Bruce Willis ziek is, zijn de dochters er op hun beurt weer voor hun ouders - en hun halfzusjes. Bruce heeft bij elkaar vijf dochters. Hieronder deelt Demi een bijzonder moment samen met haar drie dochters.



Rumer Willis
Rumer Willis is de oudste dochter met haar 34 jaar. Zij maakte laatst bekend, dat zij en Derek Richard Thomas, bandlid van Vista Kicks, hun eerste kindje verwachten.

Rumer is te zien in films als Hostage en Once Upon a Time in Hollywood. Ook kan zij goed zingen en is zij model en ondernemer, zoals ze hieronder op Instagram laat zien.



Scout Willis
Scout Willis is met 31 jaar het middelste kind. Zij is muzikante en heeft net een album afgerond, zoals zij hieronder op haar Instagram laat horen.

Daarvoor acteerde zij in films van haar ouders, zoals The Scarlet Letter en Bandits. Zij lijkt qua uiterlijk misschien wel het meest op Demi.



Tallulah Willis
Tallulah Willis is 29 jaar oud en is een mooie mix van haar beroemde ouders, zoals te zien is in onderstaand Instagram-bericht. Ze is graag een beetje maf, maar worstelt ook met verslavingen, mentale gezondheid en media-aandacht.

Zij acteerde - net als Scout - in films van haar ouders, zoals The Scarlet Letter en Bandits. De laatste jaren richt zij zich op het ontwerpen en maken van kunst.



NieuwsFilm

meest populair