Emily Ratajkowski trekt echt alles uit op onthullende Insta-foto's

Emily Ratajkowski+Gone Girl+We Are Your Friends+I Feel Pretty

Door redactie 7 februari 2023 07:03 in Celebrity
Na lange tijd wachten is het supermodel Emily Ratajkowski binnenkort weer te zien in een nieuwe productie. Verwacht geen grote Hollywood-film, maar wel een vermakelijke komedieserie.

De in Londen geboren Brunette heeft namelijk een rol in de komedieserie History of the World: Part II, een serievervolg op de parodiefilm History of the World, Part I uit 1981 van regisseur Mel Brooks.

Naast Emily zie je ook rollen voor onder meer Gary Nguyen, Johnny Knoxville, David Stassen, Taika Waititi, Zazie Beetz, David Duchovny, Seth Rogen, Danny DeVito en vele andere bekende gezichten. De serie verschijnt in de States op Hulu, en mogelijk in Nederland op Disney+.

Emily... Wat doet je nou?
Maar nu iets anders. We zien Emily uiteraard ook een rol spelen op Instagram. Op een reeks nieuwe foto's heeft ze niets, of amper iets aan. Meer dan "👀 @morellibrothers" schrijft ze er overigens niet bij.

The Morelli Brothers zijn fotografen en hebben Emily dus zo kunstig mogen vastleggen. Waarschijnlijk duiken de foto's ergens op voor een of ander prijzig merk.


De foto's van de 31 jarige Emily bekijken? Check deze dan hier op haar Instagram.

Yolanthe Cabau in jurkje
Yolanthe Cabau is prachtig in doorschijnende jurk op Insta-foto's

Kim Feenstra zonder jurkje
Kim Feenstra bijna helemaal zonder kleren op Insta-foto


NieuwsFilm

meest populair