Ben Affleck ziet er hondsberoerd uit tijdens de Grammy Awards

Er is wel een goede reden voor.

Door redactie 7 februari 2023 10:55 in Celebrity
The Grammys zijn niet voor iedereen weggelegd. Het is natuurlijk goed te begrijpen dat Jennifer Lopez, een van de bekendste zangeressen, dit bij wilde wonen. Haar man, acteur Ben Affleck, leek ze toch heel iets minder te vermaken.

Nog niet zo heel lang geleden trouwen de twee beroemdheden. Ze zijn dan ook vaak samen op de nodige grote evenement en op de Grammys was het weer raak. Deze keer liep Ben Affleck er echter behoorlijk beroerd bij.

Memes
Binnen de kortste keren gingen de foto's en filmpjes van Affleck viraal. Ondanks het feit dat hij een van de grootste acteurs is in Hollywood, is het hier wel duidelijk te zien dat hij zijn ongenoegen niet kon verbergen.

Oordeel zelf maar met enkele memes hieronder.Waarom
Een woordvoerder liet uit over Affleck: "Jen en Ben hebben het goed naar de zin gehad bij de Grammys, maar ze hebben allebei enorm drukke agenda's. Ben is dan ook kapot moe".

"Jen heeft het goed na de zin gehad en wilde dat Ben meekwam, maar ze wist ook dat hij op dit moment niet op en top fit is. Toch doet hij elke keer weer voor haar zijn uiterste best en dat apprecieert zij enorm".

Lopez deelde dan ook het onderstaande filmpje op haar Instagram, waar Affleck eveneens in voorkomt. Hierin bedankt ze hem.NieuwsFilm

meest populair