Deze oude Marvel-franchises kunnen allemaal terugkeren in 'Avengers: Secret Wars'

Gaat Marvel de trend van 'No Way Home' voortzetten?

Frank Vermeij 7 februari 2023 12:32 in Algemeen
In Spider-Man: No Way Home zagen we de terugkeer van de Saim Raimi's 'Spider-Man'- en 'The Amazing Spider-Man'-franchises. Dit viel gigantisch goed in de smaak bij de fans en Marvel wilt dit succes ongetwijfeld nabootsen. Avengers: Secret Wars is de perfecte kans om dat te doen.

X-Men
De meest voor de hand liggende franchise is momenteel de 'X-men'-franchise van het 20th Century Fox-tijdperk. Het is voor de hand liggend omdat Patrick Stewart vorig jaar alweer verscheen als een versie van Charles Xavier in Doctor Strange in the Multiverse of Madness en Hugh Jackman terugkeert als Wolverine in Deadpool 3.

Omdat er waarschijnlijk na Secret Wars een MCU-film komt over de X-Men, is Secret Wars ook het perfecte moment om de transitie van de Fox-personages naar de nieuwe personages te tonen.

Fantastic Four
Zonder teveel weg te geven over de 'Secret Wars'-verhalen van de stripboeken kan er wel gezegd worden dat Reed Richards/Mr Fantastic en Victor von Doom/Dr. Doom zeer essentieel zijn in het verhaal.

In 2025 zien we voor het eerst de MCU-versie van de Fantastic Four in hun eigen film, maar het terugbrengen van bijvoorbeeld Ioan Gruffudd en Miles Teller als hun versies van Reed Richards zou ook belangrijk kunnen zijn voor het verhaal van de film (en dus niet pure fanservice).

Ghost Rider
Veel fans hadden eigenlijk al de hoop dat Nicolas Cage in Doctor Strange in the Multiverse of Madness al terug zou keren als Ghost Rider. Niet omdat de films nou zo fantastisch waren, maar omdat ze benieuwd waren hoe de veelzijdige acteur het meer dan tien jaar later aan zou pakken.

Blade
Wesley Snipes' Blade is ook een kanshebber om terug te keren in Secret Wars. Hij heeft in het verleden meerdere keren interesse getoond om de rol nog eens te spelen. Het zou ook leuk zijn om de interactie te zien tussen Snipes en de Blade van Mahershala Ali die we binnenkort voor het eerst zullen zien.

Kang
Avengers: Secret Wars laat nog drie jaar op zich wachten, maar de introductie van de vijand van die film (Kang the Conquerer) zie je volgende week al in Ant-Man & The Wasp: Quantumania.

Bekijk hieronder de trailer.NieuwsFilm

meest populair