Na 'Scream' krijgt nu 'I Know What You Did Last Summer' een vervolg met originele cast

De geschiedenis herhaalt zich.

Frank Vermeij 7 februari 2023 12:50 in Algemeen
Na de herlanceringen van de Halloween- en Scream-films gaat Sony Pictures nu ook een vervolg maken op I Know What You Did Last Summer met originele castleden en regisseur Jennifer Kaytin Robinson (Do Revenge).

Geschiedenis herhaalt zich
Toen Wes Craven's originele Scream uitkwam in 1996 werd dat gezien als een comeback voor het slasher-genre. Talloze studio's wilden het succes van Scream natuurlijk nabootsen en al snel kregen we films als Urban Legend, Valentine en wellicht de meeste bekende: I Know What You Did Last Summer.

Nu herhaalt de geschiedenis zich weer. Een jaar na de succesvolle herlancering van Scream komt Sony Pictures ook met een herlancering van I Know What You Did Last Summer.

Aanpak
De film wordt hoogstwaarschijnlijk een zogeheten 'requel' (reboot en sequel), waarin we zowel oude als nieuwe personages volgen. Jennifer Love Hewitt en Freddie Prinze Jr. keren allebei al terug voor de film.

Of Sony Pictures het nu aan gaat pakken als Scream, waarin alle voorgaande films onderdeel zijn van de continuïteit van de nieuwe film of als Halloween, waarin alle andere vervolgen op het origineel werden genegeerd, is nog niet bekend.

Scream
Wanneer het 'I Know What You Did Last Summer'-vervolg precies uitkomt, is nog niet bekend. Slasher-fans kunnen wel uitkijken naar Scream VI, die volgende maand te zien is in de bios.

Hieronder bekijk je daarvan de trailer.NieuwsFilm

meest populair