Elijah Wood haalt hard uit naar de grootste bioscoopketen ter wereld

Elijah Wood haalt hard uit naar de grootste bioscoopketen ter wereld

AMC komt met een zeer opmerkelijke prijsverhoging.

De bioscopen hebben het de laatste jaren behoorlijk lastig gehad met de covid-pandemie. Toch vindt de grote Amerikaanse bioscoopketen AMC het nu een goed moment om de tickets op een opmerkelijke manier een stuk duurder te maken. Daar is een geliefde acteur het absoluut niet mee eens.

AMC heeft namelijk besloten om bepaalde plaatsen duurder te maken. De bioscoopketen wil nu meer gaan vragen voor de 'populaire plekken' waar bioscoopgangers graag gaan zitten. Hier is op sociale media veel over te doen en ook niemand minder dan Elijah Wood is hier geen voorstaander van.

Belachelijk
Wood, voornamelijk bekend van de legendarische The Lord of the Rings-trilogie, vindt dit allesbehalve netjes van AMC. De nieuwe prijzen zullen er namelijk voor zorgen dat mensen die meer verdienen voor de beste plekken kunnen gaan, terwijl filmfanaten met het minimumloon genoegen moeten nemen met de 'afdankertjes'.

Op zijn Twitter-account postte Wood het onderstaande bericht, dat binnen de kortste keren maar liefst al meer dan 77.000 keer werd 'geliket'.



Reacties
Niet iedereen was het met de acteur eens en dit laten ze weten ook. Hij kan natuurlijk niet op elk bericht reageren, maar nam wel de tijd om zijn standpunt beter uit te leggen, zoals dat hieronder te zien is.





NieuwsFilm

meest populair