Pamela Anderson over bekend acteur: 'Hij trok zeker zijn kleren uit'

Pamela Anderson over bekend acteur: 'Hij trok zeker zijn kleren uit'

De actrice zegt dat ze dit niet zou kunnen verzinnen.

Vorige maand kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal, waarin Pamela Anderson uithaalde naar de bekende acteur Tim Allen. Dit verhaal krijgt nu echter een staartje.

De iconische Baywactch-actrice beweert namelijk dat Allen zich volledig naakt toonde aan de actrice toen ze 23 was. Dit zou hij op de set van Home Improvement hebben gedaan.

Anderson vs. Allen
Zo zei Anderson: "Ik kwam hem tegen in een gang op de set. Hij had enkel en alleen een kamerjas, die hij volledig open trok. Hij zei vervolgens: "Dit is misschien wel eerlijk, want ik heb je ook al naakt gezien. Nu staan we quitte!" Ik lachte maar wat ongemakkelijk..."

Het was te verwachten dat Allen hiernaar gevraagd zou worden. Dat gebeurde niet zo heel lang geleden. Zijn reactie was toen als volgt: "Nee, dit is nooit gebeurd. Ik zou zoiets echt nooit doen".

Leugens
Anderson zegt nu wederom dat haar verhaal het 'echte verhaal' is, al begrijp ze wel waarom Allen dit ontkent: "Als hij zou zeggen: "Oh ja, dat heb ik gedaan", dan zou hij flink wat problemen krijgen. Vaak begint het met een enkel verhaal, dat het topje van de ijsberg is. Dan barst het los".

Anderson laat ook weten waarom ze nu met dit verhaal komt: "'Home Improvement' was mijn eerste echte acteerklus, dus ik vind het wel belangrijk om dit te melden. In mijn boek heb ik het alleen over belangrijke dingen, of ze nu wel of niet leuk zijn. Maar dit heb ik niet verzonnen, hoe zou je überhaupt zoiets kunnen bedenken?"

Haar autobiografie, waarin ze zich uitlaat over dit incident, en vele andere verhalen deelt, is nu verkrijgbaar.



NieuwsFilm

meest populair