Leven van Rocket in het geding volgens synopsis van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Leven van Rocket in het geding volgens synopsis van 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Is het einde van de Guardians in zicht?

Later dit jaar, in mei om precies te zijn, zullen we kunnen genieten van de laatste Guardians of the Galaxy-film. Regisseur James Gunn liet al weten dat hij er geen doekjes om zal binden en fans vrezen dat Rocket misschien wel eens het loodje gaat leggen. De onderstaande synopsis kaart dit ook aan.

Toen de trailer van Guardians of the Galaxy: Vol. 3 verscheen, werd het snel het duidelijk dat er enkele hartverscheurende momenten in zullen plaatsvinden. Filmfanaten denken dat het misschien wel eens Rockets laatste avontuur zal zijn...

Hoezo
In de trailer zien we Star-Lord en Mantis in tranen uitbarsten, maar ook een flashback naar Rocket als baby. Ook horen we hem zeggen: "Ik ben klaar met rennen". Het lijkt er dus alsof hij 'opgeeft'.

Mocht je de trailer gemist hebben, bekijk deze dan alsnog hieronder.



Synopsis
De nieuwe beschrijving van de film geeft ook duidelijk aan dat het niet altijd even makkelijk zal zijn voor de geliefde superheld. Deze luidt namelijk als volgt: "De groep superhelden besluit naar Knowhere te gaan en daar te blijven, maar hun levens zullen nooit meer hetzelfde zijn wanneer ze achter Rockets choquerende verhaal komen".

"Peter Quill is nog niet over Gamora heen, maar zal met zijn team alles op alles moeten zetten om Rocket te redden. Zelfs als ze slagen, dan zou het het einde van de Guardians kunnen betekenen". Het lijkt er dus op dat dit een tranentrekker zal worden...

NieuwsFilm

meest populair