Elizabeth Banks over 'Cocaine Bear': 'Dit kan mijn carrière beëindigen'

De film is een gigantisch risico.

Na Pitch Perfect 2 en Charlie's Angels komt regisseur en actrice Elizabeth Banks nu met Cocaine Bear. Ze beschouwt de films als het grootste risico van haar carrière en het zou zomaar kunnen dat het haar carrière gaat beëindigen.

Career-ender
In een nieuw interview met Variety werd er uiteraard gepraat over de markante Cocaine Bear-film die Banks heeft geregisseerd en binnenkort te zien is. Ze vertelde er het volgende over:

"'Cocaine Bear' is een gigantisch risico. Dit zou voor mij een 'career-ender' kunnen zijn."

Bizarre beer
Met een verhaal zo bizar als dat van Cocaine Bear en het feit dat de film redelijk prijzig is voor originele comedies, werd de film al snel een risico.

Gelukkig zijn de reacties op de film zeer positief en noemen mensen het zelfs (met een knipoog natuurlijk) de beste film ooit.

Sympathie
Banks ziet de film als een soort 'revenge story' voor de echte beer die overleed aan de gevolgen van het cocaine-incident:

"Ik had echt het gevoel dat het zo fucked up is dat deze beer in deze drugsrun werd meegesleurd en uiteindelijk dood eindigde. Ik had het gevoel dat deze film het wraakverhaal van die beer kon zijn."

Deze maand te zien
Cocaine Bear laat niet lang meer op zich wachten. De film verschijnt op 23 februari in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hieronder nog eens de bizarre trailer.



NieuwsFilm

meest populair