Deze scifi-film zouden meer mensen moeten kijken

Deze scifi-film zouden meer mensen moeten kijken

Deze mag je niet missen!

Er zijn inmiddels talloze scifi-films gemaakt. Even geen zin in Interstellar of Dune? Dan is dit een film die je zeker op je lijstje kan toevoegen!

Het is geen naam die misschien meteen een belletje doet laten rinkelen, maar de film Vesper zou dat overduidelijk wel verdienen.

Dystopische look
Deze sciencefiction-film duurde zes jaar lang om te maken en de dystopische look van de film mag er dan ook zeker zijn. Ook al zal deze vrij aparte film niet bij iedereen in de smaak vallen, is dit er zeker een die filmfans niet mogen overslaan.

Verhaal
In Vesper wordt de kijker geconfronteerd met een post-apocalyptische planeet die door de instorting van het ecosysteem is ontstaan. De 13-jarige Vesper wil maar één ding: overleven. Ze maakt gebruik van verschillende technieken om samen met haar zieke vader een nieuwe wereld op te bouwen.


Wanneer Vesper Camelia ontmoet, sluiten de twee een belangrijke deal. Als de jonge Vesper de vrouw helpt zoeken naar haar vermiste partner, brengt Camelia haar naar het Citadel. Daar doet Vesper alles voor.

Hier te streamen
Vesper is momenteel te huur bij Pathé Thuis en Ziggo.

NieuwsFilm

meest populair