Seth Rogen laat zich eindelijk uit over de kritiek op zijn komedie 'The Interview'

Seth Rogen laat zich eindelijk uit over de kritiek op zijn komedie 'The Interview'

Hoe kijkt hij terug op zijn rol in de komedie?

The Interview kon na de release in 2014 rekenen op harde kritiek. De komedie met Seth Rogen en James Franco in de hoofdrol heeft veel teweeg gebracht in Hollywood en na acht jaar laat Rogen zich eindelijk uit over zijn rol.

De kritiek op The Interview kwam voort uit de dubieuze verhaallijn in de komedie. In de film reizen de personages van Rogen en Franco af naar Noord-Korea om een interview af te nemen met Kim Jong-un (gespeeld door Randall Park). Later krijgen ze de opdracht vanuit de CIA om hem te vermoorden.



Controverse
Juist dat veroorzaakte enigszins grote ophef en The Interview kon rekenen op controverses en kritiek. De film werd zelfs uiteindelijk geannuleerd voor een grote release in bioscopen.

Verschuivingen
In een interview met de Hawk vs. Wolf Podcast reageert Rogen eindelijk op de controverses van zijn film: "Destijds was het echt een catastrofe. Mensen die we kenden werden ontslagen en het veroorzaakte heftige verschuivingen in Hollywood."

Toch ziet de acteur er zelf ook best wat voordelen van in. "Dat toonde eigenlijk het succes aan hoe een film direct naar streaming gaat. Ik denk dat het nog steeds de grootste film is die ooit op Google is gestreamd", aldus Rogen.

NieuwsFilm

meest populair