Grote stap voor 'Splash'-reboot met Jillian Bell

Grote stap voor 'Splash'-reboot met Jillian Bell

De reboot van de klassieker komt er aan!

Al jaren horen we over een potentiële remake van de populaire film Splash, maar veel kwam er tot nu niet van. Zes jaar later krijgt de reboot eindelijk wat vorm, want er is een veelbelovende update.

Een nieuw rapport van Deadline onthult dat er eindelijk een schrijver voor de Splash-reboot is gevonden. Dat is niemand minder dan Sarah Rothchild. Ze schreef onlangs de Netflix-film The Sleepover.

Channing Tatum
Dat is niet het enige nieuws rondom de film, want de geruchten dat Magic Mike's Channing Tatum ook in de film zit! Jillian Bell - de actrice die zonder twijfel te zien zal zijn in Splash - onthulde in 2019 al meer over de reboot.

Rapport
Destijds vertelde de actrice dat het project nog steeds op de planning staat en toen werd bekend dat Tatum mogelijk haar tegenspeler zal worden. In het rapport van Deadline is er helaas niets te vinden over een mogelijke rol voor de acteur.



Rollen omgedraaid
In de originele Splash speelt Tom Hanks een man die verliefd wordt op een zeemeermin (gespeeld door Daryl Hannah). In de reboot worden de rollen naar verluidt omgedraaid. Een mannelijke acteur zal de rol van Meerman op zich nemen en het personage van Hanks is weggelegd voor Jillian Bell.

NieuwsFilm

meest populair