Fans zitten absoluut niet te wachten op een 'Toy Story 5'

Fans zitten absoluut niet te wachten op een 'Toy Story 5'

Menig filmfanaat vindt het onnodig dat er alweer een nieuwe film komt.

De geliefde Toy Story kwam perfect tot een einde met de derde film. Toch vond Disney het nodig om een laatste vierde avontuur te maken. Nu is deel 5 alweer aan de beurt. Wat is er aan de hand en zitten fans hier wel echt op te wachten?

Toy Story 3 leek hét perfecte einde te zijn voor Woody, Buzz en hun vriendjes. Hoewel Disney destijds liet weten dat dit het einde was, kwamen ze enkele jaren later toch nog eens met een vierde deel.

Overbodig
Dit zorgde voor de nodige gefronste wenkbrauwen. Fans van de geliefde franchise vonden dit onnodig, maar 'het Huis van de Muis' liet weten dat ze een prachtig verhaal hadden geschreven. Ze wilden dan ook nog een enkele keer terugkeren om het verhaal definitief af te maken.

Eerlijk is eerlijk, ook het vierde deel werd goed onthaald, maar ook dit is dus niet het einde. Disney kondigde eerder deze week aan met alweer een vijfde film bezig te zijn, maar de nodige filmfanaten vinden dit maar niks.

Problemen
Gisteren kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal waarin staat dat het niet al te best gaat met Disney. De studio kende vroeger succes na succes, maar dat is al lang niet meer het geval. Recente blockbusters leden veel verlies, waardoor CEO Bob Iger heeft besloten maar liefst 7000 mensen te ontslaan.

Waarschijnlijk hopen Iger en co. makkelijk te kunnen 'cashen' met een nieuwe Toy Story-film, want de franchise is nog steeds enorm populair en geliefd. Toch vinden velen dit overbodig en zeggen ze dat Disney dit enkel en alleen doet voor het geld.

Zie hieronder enkele reacties van boze en teleurgestelde fans.











NieuwsFilm

meest populair