Algemeen

Gosling over Lovely Bones vertrek

door Filmtotaal op 30.10.2007 om 14:01 in Algemeen
Ryan Gosling werd onlangs vlak voor de start van de opnames ingewisseld voor Mark Walhberg in The Lovely Bones, de nieuwe film van regisseur Peter Jackson. In de verfilming van het boek van schrijfster Alice Sebold doet een 14-jarig meisje vanuit de hemel haar verhaal nadat ze is verkracht en vermoord. De reden voor het vertrek van Gosling, die met Rachel Weisz gecast was als vader en moeder van het slachtoffer, werd destijds niet geheel duidelijk, maar is inmiddels toegelicht door de acteur.

"I think people are making it a far more interesting story than it actually is. The age of the character versus my real age was always a concern of mine. Peter and I tried to make it work and ultimately it just didn’t. I think the film is much better off with Mark Walhberg in that role. Peter Jackson is an incredible filmmaker and I’m here to tell you that he has things up his sleeve that are going to blow peoples’ minds. I’m going to be the first person in line to buy tickets...The media always slant things in a negative direction. If somebody said I was easy to work with, they’d make that sound bad, too."

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Toch de leeftijd dus. De vorige keer dat een te jonge acteur gecast werd in een Peter Jackson-film, zorgde de invaller voor een fantastische rol die hem een aardige hoeveelheid waardering en roem gaven. Smiley face

SunChaser

Avatar

Oog Whalberg dan veel ouder? Vond Kiefer Shutherland als vader van een tiener in 24 ook ongeloofwaardig trouwens

Feoreunn

Avatar

Als hij zegt "I think people are making it a far more interesting story than it is" heeft hij het toch over zijn opstappen en niet over de film zelf, he?

Colonel_Kurz

Avatar

SunChaser "Oog Whalberg dan veel ouder? Vond Kiefer Shutherland als vader van een tiener in 24 ook ongeloofwaardig trouwens"
Wahlberg is bijna tien jaar ouder dan Gosling, en waarom is 35 een ongeloofwaardige leeftijd voor de vader van een veertien-jarig meisje?

jazzthieve

Avatar

SunChaser "Oog Whalberg dan veel ouder? Vond Kiefer Shutherland als vader van een tiener in 24 ook ongeloofwaardig trouwens"


Sutherland is er trouwens zelfs 41 lijkt mij helemaal niet ongeloofwaardig als tienervader.

NieuwsFilm

meest populair