Hoe 'Fast X' aansluit op de eerdere films in de reeks

Hoe 'Fast X' aansluit op de eerdere films in de reeks

De film is direct verbonden met 'Fast Five'.

Afgelopen week debuteerde de maar liefst vier minuut durende trailer van Fast X. Hierin zagen we onder andere nieuwe castleden Brie Larson, Rita Moreno en Alan Ritchson, maar Jason Momoa is toch degene die de meeste aandacht naar zich trok. De trailer onthult zijn connectie met Fast Five.

Dante
Momoa speelt Dante Reyes, de vijand van de film. Het personage is de zoon van Hernan Reyes, de vijand van Fast Five. We weten allemaal nog wel hoe Dom (Vin Diesel) en Brian (Paul Walker) de kluis van deze drugsbaas over de straten van Rio sleepte in het vijfde deel.



Deze achtervolging resulteerde in de dood van Hernan, maar nu blijkt dat zijn zoon zich in een van de auto's bevond en maar net aan de dood is ontsnapt. In de tijd sinds Fast Five heeft Dante zijn plan bedacht om wraak te nemen op Dom en zijn familie.

Zelfde truc
Fast X herhaalt dezelfde truc als Furious 7 in de zin dat de vijand weer een familielid is van een vorige vijand die uit is op wraak. Jason Statham's Deckard Shaw nam in deel 7 wraak voor zijn broer Owen uit deel 6.

Hieronder bekijk je de epische trailer. De film is het begin van het einde voor de filmreeks, Fast & Furious 11 wordt namelijk de laatste film. Fast X zie je vanaf 18 mei in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair