Grootse trailer voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

Grootse trailer voor 'Guardians of the Galaxy Vol. 3'

De A-Holes zijn terug voor een laatste deel.

Eigenlijk moest Guardians of the Galaxy Vol. 3 in mei 2020 verschijnen, maar door gedoe met regisseur James Gunn werd de film flink uitgesteld, met uiteindelijk maar liefst drie jaar. Als we Ant-Man and The Wasp: Quantumania hebben gezien dan wordt het uitkijken naar Vol. 3.

Het zal gelijk het laatste deel in de trilogie van Gunn zijn en we krijgen antwoorden op vraagstukken rond de leden van de Guardians. Vooral Rocket zou een belangrijke rol spelen in de verhaallijn.

De Guardians
De Guardians zijn uiteraard opnieuw Chris Pratt als Peter Quill / Star-Lord, Zoe Saldaña als Gamora, Dave Bautista als Drax, Karen Gillan als Nebula, Pom Klementieff als Mantis, Bradley Cooper (stem) als Rocket en Vin Diesel (stem) als Groot.

Nieuwe schurk: Adam Warlock
In de film wordt ook een grote schurk onthuld, namelijk Adam Warlock van acteur Will Poulter. Maar we zien ook Chukwudi Iwuji als de High Evolutionary, Maria Bakalova (stem) als Cosmo the Spacedog en Sylvester Stallone als Stakar Ogord.

Vanaf 3 mei zie je Guardians of the Galaxy Vol. 3 in de Nederlandse bioscoopzalen.


De synopsis
De Guardians zijn zich aan het aanpassen aan het leven op Knowhere. Wanneer dingen van Rockets verleden weer opduiken, leidt Peter Quill de Guardians tijdens een gevaarlijke missie om Rocket te beschermen. Quill moet voorkomen dat het team onderweg niet uit elkaar valt.

NieuwsFilm

meest populair