Hoe groot is de kans dat Gal Gadot terugkeert in de 'Fast & Furious'-films?

Hoe groot is de kans dat Gal Gadot terugkeert in de 'Fast & Furious'-films?

Keert Gisele terug in 'Fast X'?

Zo'n beetje alles is nu mogelijk in de 'Fast & Furious'-films, waaronder terugkeren uit de dood. We zagen dit gebeuren bij Sung Kang's Han. Hij werd 'vermoord' in deel 6 en in deel 9 bleek het toch niet zo. Nu vragen fans zich af of hetzelfde kan gebeuren voor Gal Gadot's Gisele in Fast X.

Sung Kang reageert
In een interview met Comicbook werd er aan Kang gevraagd of het mogelijk is dat Gisele op dezelfde manier terug kan komen als zijn personage. "Waarom kan ze dat niet?", antwoordde hij

Ze vroegen hem ook of hij het zelf ziet zitten. Hij reageerde als volgt: "Wie niet? Wie wil er nu geen lading Gal Gadot in zijn leven?"

De acteur spreekt dus verassend optimistisch over de eventuele terugkeer van Gadot. Of het dan ook daadwerkelijk gaat gebeuren, is een ander verhaal, maar de kans is aanwezig.

Begin van het einde
Fast X wordt de een na laatste 'Fast & Furious'-film volgens Vin Diesel. Aan de trailer zien we al dat ze grootser uitpakken dan ooit met de laatste twee films. Je ziet Fast X vanaf 18 mei in de Nederlandse bioscopen. Hieronder bekijk je de spectaculaire trailer.



NieuwsFilm

meest populair