'Fall' binnenkort op Netflix: een film voor mensen die niet bang zijn aangelegd

'Fall' binnenkort op Netflix: een film voor mensen die niet bang zijn aangelegd

Een klimpoging die volledig misgaat.

Netflix pakt binnenkort uit met een spannende thriller: Fall. In deze film beklimmen twee vriendinnen een honderden meters hoge toren midden in de woestijn. Dat gaat natuurlijk volledig mis.

Fall verscheen vorig jaar in de bioscopen. De film was gemaakt met een bescheiden budget, maar wist toch 20 miljoen dollar aan de bioscoopkassa's op te halen.

Positieve recensies
De recensies voor deze survivalfilm zijn ook positief. Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft Fall een nette score van 79 procent aan positieve beoordelingen.


Fall (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Scott Mann | Cast: Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Mason Gooding, e.a. | Stuur melding
Hartsvriendinnen Becky en Hunter zijn echte thrillseekers. Om een trauma te verwerken, besluiten ze een nieuwe uitdaging aan te gaan: het beklimmen van een afgelegen radiotoren van zeshonderd meter hoog. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Ze moeten vechten voor hun leven, maar de kans om deze klimtocht te overleven wordt met de minuut kleiner.



Fall is vanaf woensdag 1 maart op Netflix te streamen.

NieuwsFilm

meest populair