Acteur Ethan Hawke verontschuldigt zich na 'respectloos' praatje met Rihanna

Acteur Ethan Hawke verontschuldigt zich na 'respectloos' praatje met Rihanna

Sommige mensen kunnen er om lachen, anderen totaal niet.

Ethan Hawke wil even iets goed maken. De acteur verontschuldigt zich nu tegenover zijn zoontje, want toen Hawke naast Rihanna zat leek hij niet erg veel interesse te hebben. Of misschien voelde hij zich iets teveel op zijn gemak.

Hawke, o.a. bekend van Training Day en de recente The Northman, zat tijdens een evenement naast de wereldberoemde zangeres Rihanna. Recentelijk mocht zij nog optreden tijdens de Super Bowl, iets waar Hawke zich over uitlaat op zijn Instagram-pagina.

Foto's
Hawke is, net zoals vele andere mensen, diep onder de inruk van haar optreden, en wilde zich dus even een verhaal delen met de wereld over het moment dat hij naast Rihanna kwam te zitten. De twee bekenheden praten met elkaar, maar Hawke ligt zo achteruit gezakt dat hij bijna op de grond ligt.

Op het tweede kiekje is het goed te zien hoe zijn zoontje zich ook lijkt te schamen dat zijn vader er zo bijzit (of bijligt, beter gezegd) terwijl hij met Rihanna aan het praten is. Bekijk de kiekjes zelf hieronder.



Reacties
Zo schrijft Hawke bij de foto's: "Na Rihanna's geweldige show, hoop ik dat mijn zoon mij kan vergeven dat ik me even liet gaan". Hoewel de foto in een mum van tijd duizenden keren werd 'geliket' en mensen er wel om kunnen lachen, vinden sommigen het nogal respectloos tegenover Rihanna.

Niemand minder dan Gwyneth Paltrow reageert er ook op: "Kan je in vredesnaam recht zitten? Je zit naast Rihanna!". Ook Alyssa Milano kwam met een soortgelijk bericht: "Ik denk niet dat ik er zo bij zou zitten terwijl ik naast een godin zit..."

NieuwsFilm

meest populair